You are currently viewing Rame de ochelari din materialul inovativ Swiss Grilamid TR90®

Rame de ochelari din materialul inovativ Swiss Grilamid TR90®

La Biafan Optix gasiți rame de ochelari din materialul inovativ Swiss Grilamid TR90®.
Swiss Grilamid TR90® este un termoplastic ușor, flexibil, durabil, antișoc, rezistent la temperaturi extreme, antibacterian, antistatic și antialergic. Datorită acestor calități este folosit în multe domenii, inclusiv în cel al produselor de optică.

Ramele realizate din GRILAMID TR90® sunt foarte confortabile. Datorita flexibilitatii, se pot indoi sub presiune si pot contura confortabil fata clientului.

Ramele din GRILAMID TR90® sunt de asemenea foarte rezistente la deteriorare.

Ramele din GRILAMID TR90® sunt realizate atat pentru adulti activi, cat si pentru copii. Deoarece materialul este flexibil, este putin probabil sa se rupa la impact.

Cel mai important aspect este ca ramele GRILAMID TR90® sunt extrem de usoare. Deoarece materialul GRILAMID TR90® este un material ultra-usor, mai usor decat orice rama din acetat si avand o textura asemanatoare cauciucului, consumatorul nu va simti ca poarta ochelari.

Pentru persoanele cu pielea sensibila, ramele din GRILAMID TR90®, un material hipoalergenic sunt o alternativa buna pentru cei care pot primi o reactie cutanata din rame de acetat sau metal.

Lasă un răspuns